parallax background
 

Pedodonti Hizmetlerimiz


Dent Stüdyo, uzman pedodontistleriyle çocukların ağız ve diş sağlığını öncelikli tutarak korkusuz ve keyifli bir diş hekimi deneyimi sunar. Çocuk dostu ortamı ve özelleştirilmiş tedavi yaklaşımıyla Dent Stüdyo, çocukların sağlıklı bir gülümsemeyle büyümelerine destek olur.

parallax background
 
HER AŞAMADA UZMAN DOKUNUŞU

İlk Dişten İtibaren Uzman Takibiniz Dent Stüdyo'da!

 

Dent Stüdyo ile çocukluktan yetişkinliğe uzman takibi...


PEDODONTİ HİZMETLERİ KAPSAMI

Pedodonti, çocuk diş hekimliği olarak da bilinen bir diş hekimliği dalıdır. Pedodonti, çocukların ağız ve diş sağlığının korunması, tedavisi ve geliştirilmesi ile ilgilenir. Pedodontistler, çocuklara özel tedavi teknikleri ve yaklaşımları kullanarak, çocukların dişlerinin sağlıklı kalmasını, düzgün gelişmesini ve diş çürümesi gibi sorunlardan korunmasını sağlar. Pedodontistler ayrıca çocukların dişlerini temizlemek, çürükleri tedavi etmek, diş koruyucu uygulamalar yapmak ve ağız hijyenini öğretmek gibi hizmetler sunar. Pedodonti, çocuklara korkusuz ve keyifli bir diş hekimi deneyimi sağlamayı amaçlar ve çocukların gelecekte de sağlıklı bir ağız yapısına sahip olmalarını destekler.

Dent Stüdyo, uzman pedodontistleriyle çocukların ağız ve diş sağlığını öncelikli tutarak kliniğimize özel tekniklerle teşhis ve tedavi sürecinde kolaylaştırıcı yöntemler benimsemektedir. Dentafobi ile mücadelede pedagojik yaklaşımın yanında sedasyon uygulama seçeneceklerini de sunar.

Daha fazla bilgi için mutlaka uzmanlarımızla iletişime geçiniz. 

Hizmet Detayları:

  • Çocuk Diş Muayenesi: Çocukların ağız ve diş sağlığını değerlendirmek için kapsamlı bir muayene yapılır.
  • Diş Temizliği ve Flor uygulaması: Çocukların dişlerini temizlemek ve flor uygulayarak çürük oluşumunu önlemek için yapılan işlem.
  • Çürük Tedavisi: Çocuklarda meydana gelen çürüklerin tedavisi için dolgu veya fissür örtücü uygulamaları yapılır.
  • Diş Çekimi: Çocuklarda çürük, travma veya diş sıralamasındaki problemler nedeniyle çekilmesi gereken dişlerin çekimi gerçekleştirilir.
  • Diş Koruyucu Tedaviler: Çocukların dişlerini korumak için yapılacak uygulamalar arasında fissür örtücüler, dental dolgu ve diş koruyucu plağın yapımı yer alır.
  • Çocuklar İçin Şeffaf Plaklarla (Invisalign First) Ortodontik Tedavi: 6-10 yaş arasındaki çocuklarda ağrısız, konforlu, eğlenceli koruyucu ve önleyeci ortodontik tedavi uygulamaları yer alır. 
  • Ağız Hijyeni Eğitimi: Çocuklara doğru diş fırçalama, diş ipi kullanımı ve ağız hijyeni alışkanlıklarının öğretilmesi.,

Dent Stüdyo, çocukların ağız ve diş sağlığını korumak ve tedavi etmek için deneyimli pedodontistleri ve çocuk dostu bir ortamla hizmet verir. Dent Stüdyo'da uzmanlarımız; çocuğunuzun ağız sağlığını ilk dişinden itibaren özenle takip eder. 

RANDEVU OLUŞTURUN

Tedavi sürecinizle ilgili detaylar ve muayene için bize ulaşın!


Hızlı Randevu